Nyhet – Seniorportalen og Hjemmetjenester flyttes til ny hjemmeside 55pluss

Vi har gleden av å informere om at Seniorportalen videreføres på den helt nye hjemmesiden 55pluss.no. Gled deg til enda mer nytt kvalitetsinnhold på den nye siden.

Det er samme eier som drifter både Seniorportalen og 55pluss. De to hjemmesidene har nå levd en stund ved siden av hverandre. Nå slår vi de sammen og viderefører det beste fra Seniorportalen på 55pluss.no. I tillegg vil du på den nye hjemmesiden finne masse artikler fra det nye norske kulturmagasinet 55pluss, reiseartikler med egne 55pluss reiser og tilgang til fordelskortet 55pluss med nesten 700 ulike fordelsavtaler i kortet. Vi vil fortløpende  utvikle 55pluss med enda mer nytt kvalitetsstoff.

55pluss er primært laget for de 1,2 millioner mennesker i Norge over 50 år. Mye av innholdet og artiklene på den nye hjemmesiden er imidlertid også leseverdig for folk under 50 til 55 år. Alder er bare et tall!

Vi håper du fortsatt vil være med oss videre på 55pluss.no, og vi gleder oss til å gi deg mye spennende nytt stoff på den nye siden.

NB! Seniorportalen med underportalene Aktiviteter, Bolig, Ernæring, Hjemmetjenester og Juss & Økonomi vil leve videre en stund til, men alt nytt innhold vil heretter bli publisert på 55pluss.no

NB! Du finner 55pluss.no her

Skjermbilde av den nye hjemmesiden 55pluss.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *